Vad kan Coroc hjälpa er organisation med?

by admin

Vad kan Coroc hjälpa er organisation med?

by admin

by admin

För att på ett enkelt sätt förklara för er vad vi på Coroc kan erbjuda till er som kund. Så skapade vi en introduktionsvideo. I ett lättsamt format beskriver vi vad vi erbjuder på under 60 sekunder, vi hoppas att det skall ge en viss förståelse för vad vi är duktiga på.

Men, för att förstå just era utmaningar som ni står inför, så träffar jag gärna er för ett förutsättningslöst och
kostnadsfritt möte. Det som är centralt är förändring med människa i centrum.

Vad kan vi på Coroc hjälpa just ert företag med?

Vill du se alla våra Videoklipp

Klicka dig vidare till vår Youtube kanal och prenumerera på uppdateringar – klicka här

Vill du veta mer om oss på Coroc?

Läs mer om oss genom att  klicka här

Coroc hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Vi på Coroc vill få Västsveriges företag att växa för att skapa ett hållbart samhälle. Detta gör vi genom att hjälpa ägarledda företag med att nå sin fulla potential genom rådgivning och personlig coaching. Vi arbetar med beprövade metoder och är med hela vägen från start till uppnått resultat. Kombinerat med vår unika affärsmodell som passar alla företag oavsett vart man är i sin tillväxtkurva eller storlek på företag. Så har vi i de projekt vi drivit frigjort potential i företagen som skapat tillväxt och lönsamhet. Vi är experter på Affärsutveckling med fokus värdeerbjudande, verksamhet- och processutveckling, värdeskapande digitalisering, hållbar organisation och effektiv förändringsledning. Vi arbetar även med ett brett partnernätverk som kan hjälpa till i det flesta områdena där ett företag kan behöva rådgivning.  Vi träffar gärna ert företag för att lära oss mer om er och för att se om vi kan hjälpa er.

hälsningar,

Fredric Gustafsson
Ägare och VD

fredric@coroc.se
+46 722 445586

www.coroc.se

Coroc – Vi hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Följ oss gärna på sociala medier

LinkedIn  Youtube

Top