Alltid människan i centrum

Människor, passion och idéer tillsammans.

Alltid människan i centrum

Människor, passion och idéer tillsammans.

by Fredric Gustafsson
VÅR VÄRDEGRUND
Med stark tro på att vår inverkan på samhället stärker vårt företag och uppfyller vårt affärssyfte. Vår värdegrund är vårt fundament som guidar oss som företag och våra partners. Den skall vara så stark att den ger hållbara avtryck för våra kunder och genomsyrar alla våra uppdrag.
1411795.large

Passion

Passion kommer inifrån – vi på Coroc brinner för att skapa ett framgångsrikt Västsverige, där företag och människor växer. Vår drivkraft är att skapa rätt förutsättningar för våra företag att skapa en hållbar utveckling, idag och imorgon. På Coroc arbetar vi med de områden där vi har passion eller jobbar vi inte alls. Vi litar på en kultur av ledarskap och mångfald för att driva innovation och långsiktighet.

running 650x400 51429760806

Handlingskraft

Vi lämnar inte våra kunder ensamma med en handlingsplan, vi ger dem stöd och coaching vid implementation hela vägen från analys till mätbart resultat. Vi skapar självfötroende i företag genom att hjälpa dem att bygga de färdigheter de behöver för att lyckas att skapa en hållbar tillväxt. Vi lyfter upp idéer som tar itu med företagens svåraste utmaningar för att främja ekonomisk utveckling och förbättra utvecklingen.

Nyfikenhet

Nyfikenhet

Vi lyssnar på våra kunder för att förstå deras utmaningar, inte för att ge ett snabbt svar. Vi bygger våra svar på fakta och erfarenhet inte på intuition. Vi är intresserade att kontinuerligt lära oss  av nya forskningsrön, trender och och ny teknik.

Hållbar tillväxt

Ansvar

Vi håller alltid våra löften och tar ansvar för våra kunders framgång både utifrån hållbarhet och organisation. Vi brinner för mångfald och jämställdhet, när vi vet att framgång skapas genom olikheter.

GLOBALA MÅLEN

Vi på Coroc har valt att arbeta extra med ett par av de Globala målen
5. Jämställdhet
8. Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt

Globala målen karta swe 1024x504

Globala målen

Top