Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_admin_bar_init' not found or invalid function name in /var/www/wallinprofil.se/coroc.se/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Behåll ditt lugn mitt i förändringshetsen! | Coroc AB

Behåll ditt lugn mitt i förändringshetsen!

by admin

Behåll ditt lugn mitt i förändringshetsen!

by admin

by admin

Ständig förändring är ett normaltillstånd för de flesta av oss. Det skapar energi och utveckling, men också osäkerhet och motstånd. Genom att förstå hur vi människor fungerar, kan du behålla ditt eget lugn, fatta bra beslut och bidra till framgångsrika förändringsarbeten.

Fredric vet, och kommer att ge inspiration och kunskap om de viktigaste förutsättningarna för att driva en hållbar förändring. Vad gick bra och vad fungerade inte alls? Något du kan använda både som idrottsledare, förälder eller företagsledare. Räkna med en god frukost och intressanta och nyttiga insikter.

När och var   Fredagen den 8 mars mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Frukost serveras klockan 07.45 – 08.15 hos Select på Surbrunnsgatan 6.

Program
7.45- 8.15          Frukost på Surbrunnsgatan 6 hos Select
8.30-8.40         Morgonens eldsjäl.
8.40-9.30         Fredric Gustafsson. Behåll ditt lugn mitt i förändringshetsen
9.30-9.45         Tid för frågor
10.00                 Seminariet avslutas

Anmälan   Görs via mail till lena@clout.se senast den 5/3. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

Föreläsare   Fredric Gustafsson har lång erfarenhet och brinner för att utveckla företag tillsammans med deras medarbetare. Efter många år inom IT/Tele/Datakommunikation där han arbetade med att skapa kundnytta med hjälp av teknik och nya affärsmodeller, sadlade Fredric om för att arbeta mer med människor och förändring. Det har nu blivit över 11 års erfarenhet av att lösa komplexa utmaningar och leda förändringar i olika ledande chefsbefattningar. Fredric har en kandidatexamen i Företagsekonomi med inriktning arbetspsykologi och organisation.

Egentid får Fredric när han snörar på sig sina trailskor och njuter av bokskogar, mossa och berg. Eller när han leder handbollsungdomar till framgång.

Coroc hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Vi på Coroc vill få Västsveriges företag att växa för att skapa ett hållbart samhälle. Detta gör vi genom att hjälpa ägarledda företag med att nå sin fulla potential genom rådgivning och personlig coaching. Vi arbetar med beprövade metoder och är med hela vägen från start till uppnått resultat. Kombinerat med vår unika affärsmodell som passar alla företag oavsett vart man är i sin tillväxtkurva eller storlek på företag. Så har vi i de projekt vi drivit frigjort potential i företagen som skapat tillväxt och lönsamhet. Vi är experter på Affärsutveckling med fokus värdeerbjudande, verksamhet- och processutveckling, värdeskapande digitalisering, hållbar organisation och effektiv förändringsledning. Vi arbetar även med ett brett partnernätverk som kan hjälpa till i det flesta områdena där ett företag kan behöva rådgivning.  Vi träffar gärna ert företag för att lära oss mer om er och för att se om vi kan hjälpa er.

hälsningar,

Fredric Gustafsson
Ägare och VD

fredric@coroc.se
+46 722 445586

www.coroc.se

Coroc – Vi hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Följ oss gärna på sociala medier

LinkedIn  Youtube

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Top
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_admin_bar_render' not found or invalid function name in /var/www/wallinprofil.se/coroc.se/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287