Coroc - Vi hjälper företag och organisationer med att hitta rätt vägar för att accelerera framgång
+46 722 445586
Behåll ditt lugn i förändringshetsen

Ständig förändring är ett normaltillstånd för de flesta av oss. Det skapar energi och utveckling, men också osäkerhet och motstånd. Genom att förstå hur vi människor fungerar, kan du behålla ditt eget lugn, fatta bra beslut och bidra till framgångsrika förändringsarbeten.

Fredric vet, och kommer att ge inspiration och kunskap om de viktigaste förutsättningarna för att driva en hållbar förändring. Vad gick bra och vad fungerade inte alls? Något du kan använda både som idrottsledare, förälder eller företagsledare. Räkna med en god frukost och intressanta och nyttiga insikter.

När och var   Fredagen den 8 mars mellan klockan 08.30 – 10.00 på Hotell Riverton, Stora Badhusgatan 26 i Göteborg. Frukost serveras klockan 07.45 – 08.15 hos Select på Surbrunnsgatan 6.

Program
7.45- 8.15          Frukost på Surbrunnsgatan 6 hos Select
8.30-8.40         Morgonens eldsjäl.
8.40-9.30         Fredric Gustafsson. Behåll ditt lugn mitt i förändringshetsen
9.30-9.45         Tid för frågor
10.00                 Seminariet avslutas

Anmälan   Görs via mail till [email protected] senast den 5/3. Föreläsningen är avgiftsfri. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig genast för att vara säker på att få en plats. Vi ses!

Föreläsare   Fredric Gustafsson har lång erfarenhet och brinner för att utveckla företag tillsammans med deras medarbetare. Efter många år inom IT/Tele/Datakommunikation där han arbetade med att skapa kundnytta med hjälp av teknik och nya affärsmodeller, sadlade Fredric om för att arbeta mer med människor och förändring. Det har nu blivit över 11 års erfarenhet av att lösa komplexa utmaningar och leda förändringar i olika ledande chefsbefattningar. Fredric har en kandidatexamen i Företagsekonomi med inriktning arbetspsykologi och organisation.

Egentid får Fredric när han snörar på sig sina trailskor och njuter av bokskogar, mossa och berg. Eller när han leder handbollsungdomar till framgång.

coroc.se

Dela det här inlägget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *