Grattis Sävehof!

by admin

Grattis Sävehof!

by admin

by admin

En framgångssaga har kommit till sitt slut 2019. IK Sävehof lyckades att bärga totalt fem guld och två silver. Inte konstigt att man är stolt som partner. Nu mot Europa!

IK Sävehof
Stolt partner till IK Sävehof

Tack för ett magiskt år Sävehof!

Vi på Coroc kan inte vara annat än en stolt partner till IK Sävehof, Sveriges och världens största handbollsklubb. Med sitt fokus på både bredd och elit lyckas klubben fostra dagen och morgondagens spelare inte bara genom att skapa bra handbollsspelare utan även föra vidare de värdegrunder som handbollen står på gällande fairplay. Man bygger inte för kortsiktiga vinster utan för att se långsiktiga vinster där många ungdomar trivs och drivs av den utveckling klubben ger.

Vi på Coroc kan bara lyfta på hatten och säga, stort grattis till en bedrift utöver det vanliga! #gulsvartmagi

Tack för i år, vi ses snart igen.

Fredric

Coroc hjälper företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Vi på Coroc vill få Västsveriges företag att växa för att skapa ett hållbart samhälle. Detta gör vi genom att hjälpa ägarledda företag med att nå sin fulla potential genom rådgivning och personlig coaching. Vi arbetar med beprövade metoder och är med hela vägen från start till uppnått resultat. Kombinerat med vår unika affärsmodell som passar alla företag oavsett vart man är i sin tillväxtkurva eller storlek på företag. Så har vi i de projekt vi drivit frigjort potential i företagen som skapat tillväxt och lönsamhet. Vi är experter på Affärsutveckling med fokus värdeerbjudande, verksamhet- och processutveckling, värdeskapande digitalisering, hållbar organisation och effektiv förändringsledning. Vi arbetar även med ett brett partnernätverk som kan hjälpa till i det flesta områdena där ett företag kan behöva rådgivning.  Vi träffar gärna ert företag för att lära oss mer om er och för att se om vi kan hjälpa er.

hälsningar,

Fredric Gustafsson
Ägare och VD

[email protected]
+46 722 445586

www.coroc.se

Coroc – Vi hjälper företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Följ oss gärna på sociala medier

LinkedIn  Youtube

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Top