Coroc söker säljpartners i Västsverige

by admin

Coroc söker säljpartners i Västsverige

by admin

by admin

Vi på Coroc har ambitionen att växa oss starka i Västsverige med vår bas i Göteborg. För att växa krävs det att vi syns ute hos företag/organisationer i Västsverige där vi vet det finns många utmaningar som väntar på att lösas. Här behöver vi fler starka säljparterns som stöttar oss i vårt arbete.

Vi har ambition till att få Västsverige att växa – men för att växa så måste vi synas – och för att synas så måste vi finnas ute hos våra kunder.

Just nu söker vi erfarna och seriösa säljpartners som kan vara med i denna resa som Coroc står inför. Vi söker dig som har vana med att arbeta mot ägare/styrelse och ledning på ett långsiktigt och professionellt sätt. När ni identifierat utmaningar som ni vet är saker som Coroc hanterar, så knyts kontakten mellan kund och Coroc. Som säljpartner erbjuder vi en affärsmodell som är mycket attraktiv för dig som har erfarenheten och nätverken.

Vill du veta mer? Ta gärna kontakt med mig.

Coroc hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Vi på Coroc vill få Västsveriges företag att växa för att skapa ett hållbart samhälle. Detta gör vi genom att hjälpa ägarledda företag med att nå sin fulla potential genom rådgivning och personlig coaching. Vi arbetar med beprövade metoder och är med hela vägen från start till uppnått resultat. Kombinerat med vår unika affärsmodell som passar alla företag oavsett vart man är i sin tillväxtkurva eller storlek på företag. Så har vi i de projekt vi drivit frigjort potential i företagen som skapat tillväxt och lönsamhet. Vi är experter på Affärsutveckling med fokus värdeerbjudande, verksamhet- och processutveckling, värdeskapande digitalisering, hållbar organisation och effektiv förändringsledning. Vi arbetar även med ett brett partnernätverk som kan hjälpa till i det flesta områdena där ett företag kan behöva rådgivning.  Vi träffar gärna ert företag för att lära oss mer om er och för att se om vi kan hjälpa er.

hälsningar,

Fredric Gustafsson
Ägare och VD

[email protected]
+46 722 445586

www.coroc.se

Coroc – Vi hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Följ oss gärna på sociala medier

LinkedIn  Youtube

Top