Coroc en del av ALMI Partner Network

by Fredric Gustafsson

Coroc en del av ALMI Partner Network

by Fredric Gustafsson

by Fredric Gustafsson

Coroc AB arbetar för att accelerera framgång i företag i Västsverige, detta gör vi genom att göra reel skillnad för företag och organisation.
Numer är vi även stolt del i ALMI partner Network där vi erbjuder våra tjänster till ALMI’s kunder i Västsverige.

Med detta hoppas vi att vi får möjlighet att hjälpa ägare, styrelse och ledning på företag i vår region att accelerera sin framgång oavsett om det gäller tillväxt, lönsamhet, digitalisering eller förändringsledning.

Coroc hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Vi på Coroc vill få Västsveriges företag att växa för att skapa ett hållbart samhälle. Detta gör vi genom att hjälpa ägarledda företag med att nå sin fulla potential genom rådgivning och personlig coaching. Vi arbetar med beprövade metoder och är med hela vägen från start till uppnått resultat. Kombinerat med vår unika affärsmodell som passar alla företag oavsett vart man är i sin tillväxtkurva eller storlek på företag. Så har vi i de projekt vi drivit frigjort potential i företagen som skapat tillväxt och lönsamhet. Vi är experter på Affärsutveckling med fokus värdeerbjudande, verksamhet- och processutveckling, värdeskapande digitalisering, hållbar organisation och effektiv förändringsledning. Vi arbetar även med ett brett partnernätverk som kan hjälpa till i det flesta områdena där ett företag kan behöva rådgivning.  Vi träffar gärna ert företag för att lära oss mer om er och för att se om vi kan hjälpa er.

hälsningar,

Fredric Gustafsson
Ägare och VD

fredric@coroc.se
+46 722 445586

www.coroc.se

Coroc – Vi hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Följ oss gärna på sociala medier

LinkedIn  Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Top