Business Trailrun Club – Göteborg

by Fredric Gustafsson

Business Trailrun Club – Göteborg

by Fredric Gustafsson

by Fredric Gustafsson

Vi skapar ett nytt sätt att nätverka på – Business Trailrun Club i Göteborg. Vi vill skapa affärsnätverk för oss företagsägare/ledare som älskar naturen och att röra sig i den med påsnörade trailskor.

Business Trailrun Club – Göteborg

Business Trailrun Club
Business Trailrun Club GBG

Jag saknade ett nätverk i Göteborg som kombinerar och ger möjligheter till att både träna och nätverka under dagtid, då kvällarna ofta landar in i saker som konfliktar med sin egen träning. Så, jag startade upp Business Trailrun i Göteborg för att se huruvida det finns likasinnade traillöpare och företagsägare som har intresse av att nätverka i en avspänd form samt få möjlighet att testa på nya områden att springa på i vårt närområde.

Initialt är affärsnätverket kostnadsfritt för att kunna finna information om hur stort intresset är, samt hur upplägget på nätverket ger maximal nytta för er som är med.

Vad är Business Trailrun Club?

Business Trailrun Club i Göteborg är en exklusiv klubb för företagsägare och ledare som har det gemensamma intresset för traillöpning. I starten så är BTC kostnadsfritt och ni som är med i första skedet kommer att få vara med att bygga klubben och skapa en exklusiv och energiskapande plats för företagsägare/ledare.

Hur går jag med?

Klubben är en exklusiv sluten klubb enbart för företagsägare/ledare med passion för traillöpning. Vi har i dagsläget upprättat en sluten Facebookgrupp för medlemmar. Besök sidan och ansök om medlemskap.

Besök vår Facebookgrupp
Klicka här

Vi önskar dig varmt välkommen till gemenskapen.

Fredric

Coroc hjälper företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom Management Consulting och Interim förändringsledning.

Vi på Coroc vill få Västsveriges företag att växa för att skapa ett hållbart samhälle. Detta gör vi genom att hjälpa ägarledda företag med att nå sin fulla potential genom rådgivning och personlig coaching. Vi arbetar med beprövade metoder och är med hela vägen från start till uppnått resultat. Kombinerat med vår unika affärsmodell som passar alla företag oavsett vart man är i sin tillväxtkurva eller storlek på företag. Så har vi i de projekt vi drivit frigjort potential i företagen som skapat tillväxt och lönsamhet. Vi är experter på Affärsutveckling med fokus värdeerbjudande, verksamhet- och processutveckling, värdeskapande digitalisering, hållbar organisation och effektiv förändringsledning. Vi arbetar även med ett brett partnernätverk som kan hjälpa till i det flesta områdena där ett företag kan behöva rådgivning.  Vi träffar gärna ert företag för att lära oss mer om er och för att se om vi kan hjälpa er.

hälsningar,

Fredric Gustafsson
Ägare och VD

fredric@coroc.se
+46 722 445586

www.coroc.se

Coroc – Vi hjälper företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom Management Consulting och Interim förändringsledning

Följ oss gärna på sociala medier

LinkedIn  Youtube


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Top