BTC- Göteborg – vi är igång

by Fredric Gustafsson

BTC- Göteborg – vi är igång

by Fredric Gustafsson

by Fredric Gustafsson

I Juni månad startade jag Business Trailrun Club i Göteborg. Redan nu är vid totalt 39 (12/9) medlemmar i klubben och vi är igång för fullt. Vi hoppas självfallet att vi blir flera aktiva traillöpare som ser styrkan med kombinationen med affärsnätverk för företagsledare och träning.

Business Trailrun Club – Göteborg

Business Trailrun Club
Business Trailrun Club GBG

Nu har vi varit igång sedan början av Juni och vi har verkligen fått en härlig start med totalt 33 medlemmar som älskar att kombinera affärsnätverkande och traillöpning i Göteborgs skogar. Riktigt kul att intresset varit så stort i konkurrens med många andra aktiviteter. Jag är mycket tacksam om ni hjälper till att bjuda in mer deltagare så att fler får möjligheten av att njuta av träning och nya miljöer.

Initialt är affärsnätverket kostnadsfritt för att kunna finna information om hur stort intresset är, samt hur upplägget på nätverket ger maximal nytta för er som är med.

Vad är Business Trailrun Club?

Business Trailrun Club i Göteborg är en exklusiv klubb för företagsledare som har det gemensamma intresset för löpning. I starten så är BTC kostnadsfritt och ni som är med i första skedet kommer att få vara med att forma klubben och skapa en exklusiv och energiskapande plats för företagsledare .

BTC’s upplägg är enkelt – vi träffas vid utsatt tid där ledaren berättar kort om BTC’s nätverk och syfte. Strax därefter så springer vi gemensamt på slingrande naturstigar omkring Skatåsområdet i 1 timme. Under denna löpning så får varje person kortfattat presentera sig själv (hisspitch) så att alla vet vilka de springer med. Denna presentation sker i början på löpningen så att man har möjlighet att kunna nätverka själva under löpningen. Tempot bestäms av gruppen och är i tempo där alla kan prata.

Måste jag vara traillöpare? Nej, det är inget måste att du har sprungit trail. Alla som klarar av att springa en asfaltsmil under 60 min är varmt välkomna att vara med. Vi kommer springa på många fina platser där som du normalt inte ser när du springer de vanliga spåren.

Hur går jag med?

Klubben är en exklusiv sluten klubb enbart för företagsledare (med passion för traillöpning). Vi har i dagsläget upprättat en sluten Facebookgrupp för medlemmar. Besök sidan och ansök om medlemskap.

Besök vår Facebookgrupp
Klicka här

Vi önskar dig varmt välkommen till gemenskapen.

Fredric

Coroc hjälper företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom
att skapa strukturkapital för en hållbar tillväxt.

Vi på Coroc vill få Västsveriges företag att växa för att skapa ett hållbart samhälle. Detta gör vi genom att hjälpa små och medelstora företag med att nå sin fulla potential genom rådgivning och personlig coaching. Vi arbetar med beprövade metoder och är med hela vägen från start till uppnått resultat. Kombinerat med vår unika affärsmodell som passar alla företag oavsett vart man är i sin tillväxtkurva eller storlek på företag. Så har vi i de projekt vi drivit frigjort potential i företagen som skapat tillväxt och lönsamhet. Vi är experter på Affärsutveckling med fokus värdeerbjudande, verksamhet- och processutveckling, värdeskapande digitalisering, hållbar organisation och effektiv förändringsledning. Vi arbetar även med ett brett partnernätverk som kan hjälpa till i det flesta områdena där ett företag kan behöva rådgivning.  Vi träffar gärna ert företag för att lära oss mer om er och för att se om vi kan hjälpa er.

hälsningar,

Fredric Gustafsson
Ägare och VD

fredric@coroc.se
+46 722 445586

www.coroc.se

Coroc – Vi hjälper företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom att skapa strukturkapital för en hållbar tillväxt

Följ oss gärna på sociala medier

LinkedIn  Youtube


Top