Coroc - Vi hjälper ägare, styrelse och ledning med att driva förändring för accelererad framgång
+46 722 445586
Afterwork 4/4 – Framgångsrik förändring i företag med människan i centrum

Viewpoint Avenue bjuder på en Afterwork den 4:e april där Fredric Gustafsson från Coroc bjuder på en föreläsning om framgångsrik förändring i företag med människan i centrum.

70% av alla förändringsinitiativ i företag misslyckas (enligt Harvard Business Review) – det behöver inte vara så!

För att lyckas med att skapa framgångsrika företag krävs det att man ständigt utvecklas. Ständig förändring skapar energi och utveckling, men också osäkerhet och motstånd. Genom att förstå hur vi människor fungerar så kan vi enklare förstå hur vi fattar rätt beslut och bidrar till en framgångsrik förändring.

När

Torsdag den 4:e april klockan 17.00-19.00

Var

Viewpoint Avenue, Avenyn 10, våning 6, Göteborg

Program

17.00 –  AW-Buffé
17.30 –  Föreläsning – Framgångsrik förändring med människan i centrum, Fredric Gustafsson
18.15 –  Frågor
19.00 – Baren stänger

Anmälan

Maila till Ulrik Lork ([email protected]) eller Fredric Gustafsson ([email protected]) senast den 3:e april

Föreläsare

Fredric Gustafsson
Förändringsledare och konsult, Coroc AB

Fredric har över 11 års erfarenhet att arbeta med paketering och kunderbjudande inom IT/Tele/Datakomm samt skapa kundnytta av teknik och skapa nya affärsmodeller. Efter ca 11 år sadlade Fredric om till att börja arbeta mer med människor och förändring, det har blivit över 11 års erfarenhet från att leda komplexa förändringar i diverse olika chefsbefattningar och branscher.

Fredric har ett stort intresse i människor och teknik och har ett starkt know-how inom förändringsledning samt hur man nyttjar digitalisering för att skapa kundvärde. Erfarenhet från branscher såsom, Facilities Management, Automotive, säkerhet, tekniska installationer, IT service, bemanning, grossist och hårdvarutillverkare inom IT. Snörar gärna på sig trailskor och forcerar terräng och berg. Fredric har en kandidatexamen i Företagsekonomi med inriktning organisation.

 

 

Varmt välkomna!

 

 

Dela det här inlägget!