Afterwork 4/4 – Framgångsrik förändring i företag med människan i centrum

by Fredric Gustafsson

Afterwork 4/4 – Framgångsrik förändring i företag med människan i centrum

by Fredric Gustafsson

by Fredric Gustafsson

Viewpoint Avenue bjuder på en Afterwork den 4:e april där Fredric Gustafsson från Coroc bjuder på en föreläsning om framgångsrik förändring i företag med människan i centrum.

70% av alla förändringsinitiativ i företag misslyckas (enligt Harvard Business Review) – det behöver inte vara så!

För att lyckas med att skapa framgångsrika företag krävs det att man ständigt utvecklas. Ständig förändring skapar energi och utveckling, men också osäkerhet och motstånd. Genom att förstå hur vi människor fungerar så kan vi enklare förstå hur vi fattar rätt beslut och bidrar till en framgångsrik förändring.

När

Torsdag den 4:e april klockan 17.00-19.00

Var

Viewpoint Avenue, Avenyn 10, våning 6, Göteborg

Program

17.00 –  AW-Buffé
17.30 –  Föreläsning – Framgångsrik förändring med människan i centrum, Fredric Gustafsson
18.15 –  Frågor
19.00 – Baren stänger

Anmälan

Maila till Ulrik Lork (ulrik@viewpointavenue.se) eller Fredric Gustafsson (fredric@coroc.se) senast den 3:e april

Föreläsare

Fredric Gustafsson
Förändringsledare och konsult, Coroc AB

Fredric har över 11 års erfarenhet att arbeta med paketering och kunderbjudande inom IT/Tele/Datakomm samt skapa kundnytta av teknik och skapa nya affärsmodeller. Efter ca 11 år sadlade Fredric om till att börja arbeta mer med människor och förändring, det har blivit över 11 års erfarenhet från att leda komplexa förändringar i diverse olika chefsbefattningar och branscher.

Fredric har ett stort intresse i människor och teknik och har ett starkt know-how inom förändringsledning samt hur man nyttjar digitalisering för att skapa kundvärde. Erfarenhet från branscher såsom, Facilities Management, Automotive, säkerhet, tekniska installationer, IT service, bemanning, grossist och hårdvarutillverkare inom IT. Snörar gärna på sig trailskor och forcerar terräng och berg. Fredric har en kandidatexamen i Företagsekonomi med inriktning organisation.

Varmt välkomna!

Coroc hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Vi på Coroc vill få Västsveriges företag att växa för att skapa ett hållbart samhälle. Detta gör vi genom att hjälpa ägarledda företag med att nå sin fulla potential genom rådgivning och personlig coaching. Vi arbetar med beprövade metoder och är med hela vägen från start till uppnått resultat. Kombinerat med vår unika affärsmodell som passar alla företag oavsett vart man är i sin tillväxtkurva eller storlek på företag. Så har vi i de projekt vi drivit frigjort potential i företagen som skapat tillväxt och lönsamhet. Vi är experter på Affärsutveckling med fokus värdeerbjudande, verksamhet- och processutveckling, värdeskapande digitalisering, hållbar organisation och effektiv förändringsledning. Vi arbetar även med ett brett partnernätverk som kan hjälpa till i det flesta områdena där ett företag kan behöva rådgivning.  Vi träffar gärna ert företag för att lära oss mer om er och för att se om vi kan hjälpa er.

hälsningar,

Fredric Gustafsson
Ägare och VD

fredric@coroc.se
+46 722 445586

www.coroc.se

Coroc – Vi hjälper ägarledda företag i Västsverige att nå sin fulla potential genom rådgivning, personlig coaching och Interim Management.

Följ oss gärna på sociala medier

LinkedIn  Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Top