by admin
adult business connection 1181531 e1554381134277ls slider 2 slide 1

Vi hjälper företag i Västsverige
att skapa hållbar tillväxt

Oavsett vart i er tillväxtresa ni befinner er
så har vi rätt erbjudande - till rätt pris.

JAG VILL VETA MER
adult airport backpack 838413 e1554381754591ls slider 2 slide 2

Vi omvandlar information
till utförbara insikter

Vi får våra kunder att fatta deras tuffaste
affärsbeslut med självförtroende.

KONTAKTA OSS NU
success main woman lrge2ls slider 2 slide 3

Vi tror på lokala företag
och hjälper dem lyckas

Vi är den lilla konsultbyrån med erfarenhet
från ledande chefsbefattningar som gör skillnad.

JAG VILL VETA MER
adults agreement beverage 567633 e1554381722963ls slider 2 slide 4

Vi ger stöd från strategi
hela vägen till resultat

Med beprövade metoder och en unik affärsmodell
är vi med er hela vägen till er framgång.

KONTAKTA OSS DIREKT
coroc fredric sem e1557089081819

Vi på Coroc vill få Västsveriges företag att växa. Detta gör vi genom att hjälpa ägarledda företag med att nå sin fulla potential genom rådgivning och personlig coaching. Vi arbetar med beprövade metoder och är med hela vägen från start till uppnått resultat. Kombinerat med vår unika affärsmodell som passar alla företag oavsett vart man är i sin tillväxtkurva eller storlek på företag.

Läs mer

analytics chart data 884450 e1557089236530

Vi stöttar ägare, styrelse och ledning med att fatta rätt beslut med självförtroende – baserat på fakta. Vi ger stöd i allt från datainsamling, analys, plan och coachning under hela genomförandet från start till resultat. Låt oss hjälpa er att låsa upp er fulla potential genom att frigöra er tid till det som ni är bäst på!

Läs mer

adult businessmen businesspeople 1253529 e1557089165499

Är du under tillväxt och behöver stöd med att bygga upp funktioner i din organisation? Vi levererar skräddarsydda funktioner som tjänst, s.om t.ex. HR, ekonomi, försäljning, Operational Excellence utifrån ert behov och fas. Vi bygger strukturen, arbetssätten och allt som krävs för att senare skala upp er funktion, så att ni kan fokusera på kärnverksamheten.

Läs mer

Advisory Board | Ledningsstöd | Interim Management
agenda analysis business plan 990818 e1557151862128

I affärer är tillväxt en absolut nödvändighet, inte ett alternativ. Tillväxtstrategin är kärnan i allt vi gör. Vi har erfarenhet och metoderna för att hjälpa just er med det som krävs för att accelerera er tillväxt.

Läs mer

battle black blur 260024 e1557089215345

För att skapa en hållbar tillväxt krävs det en sund lönsamhet. Vi säkerställer att alla arbetsprocesser ni arbetar med är formade för hög effektivitet och kundvärde med människa och digitalisering i centrum.  Detta så att ni på bästa sätt kan leverera framgång på era uppsatta verksamhetsmål.

Läs mer

box cardboard carton 1055712 e1557089109310

Utvecklingen går i en rasande takt och den kan ge företag stora konkurrensfördelar. Vi hjälper till att öppna ögonen för att frigöra den potential som skapar fördelar genom digitalisering. Kundnytta och effektivitet är områden där vi hjälper er.

Läs mera

adult architect blueprint 416405 e1557151951734

Att skapa hållbara organisationer för framtiden där ägarnas ambition och värdegrund är bas kan vara svårt. Vi ger stöd i att skapa rätt förutsättningar för en effektiv och hållbar organisation som lever efter sin värdegrund.

Läs mer

Fördelar

Vi hjälper ägarledda företag i alla steg av tillväxt. Med nya ögon så ser vi på utmaningar samt ger en vidgat perspektiv och skapar insikt.

  • Vi hjälper er med att förstå förändrade kundbeteenden.
  • Vi hjälper er med att bryta ner hinder för innovation inom ditt företag.
  • Vi hjälper er med att omvandla produkter och tjänster till ett reelt värde för kunden.
  • Vi hjälper er med att lösa prissättningsutmaningar för att möjliggöra tillväxt.
  • Vi hjälper er med att anpassa din företagskultur så att du uppnår viktiga mål.
  • Vi hjälper er med att mappa era processer för att sedan se vad som kan digitaliseras.
  • Vi hjälper er med att få förändringar att flyttas från Powerpoint till resultat.

Frågor & Svar

Vi är stolta över vår förmåga att lära oss det fundamentala i stort sätt alla branscher eller områden snabbt. Några av de branscher vi arbetat in om är Life Science, Service Management, Facilities Management, IT/Data/Telekomm, Säkerhet, Automative och tillverkande industri.

Vår stolthet är att våra konsulter utöver vara passionerade inom sitt område, ha en stor verktygslåda och alltid leverera mätbart resultat. Våra konsulter har en lång erfarenhet erfarenhet från företagsledande roller från flera olika industrier och branscher. Detta gör att vi vet hur vissa beslut kan göra riktigt ont i magen och att man ofta är ensam i besluten.

Vår processmodell bygger på fyra byggstenar
1. GAP analys
2. Fördjupad analys/Plan
3. Genomförande
4. Slutrapport

Vi har arbetat med denna modell under en period och ser att denna modell ger mest effekt för våra kunder och dess förmåga att skapa framgång. Vår affärsmodell bakom processen är unik och passar alla företag.

Beroende på hur vi strukturerat upp projektet, så kan du förvänta dig att spendera mellan 10-30 timmar på ett av våra typiska uppdrag.

HUR VI HJÄLPER ER VERKSAMHET
Analys, innovation och genomförande är basen av vår erfarenhet
Analys

Vi hjälper våra kunder med att få insikt, genom att nyttja befintlig information och data. Analyserna ger en ökad förståelse och trygghet i att fatta de avgörande besluten för att skapa framgång.

Innovation

Kombinationen av djup förståelse, kunskap och branscherfarenhet ger oss styrkan med att hjälpa till att skapa nya affärsmodeller, leveransmodeller med människan och digitalisering i centrum.

Genomförande

Vi coachar ledningen med att driva mätbar förändring hela vägen från plan till resultat. Vi hjälper till att ta bort hinder och stöttar i stöd och prioritering. Vår långa erfarenhet om förändring blir ett stöd och trygghet för ledningsgruppens beslut och genomförande.

KUNDERNAS ORD
Vi har hjälpt företag att upptäcka och växa genom att uppfinna en verkligt individualiserad tillväxtstrategi. Din framgångshistoria börjar här.
2 e1557089054912

WEFIND använde Coroc’s tjänster avseende Management Consulting under vår uppstart. Coroc’s stöttade oss i arbetet med att förtydliga vårt kunderbjudande och affärsmodell – vilket de gjorde på ett exemplariskt och kostnadseffektivt sätt. Vi på WEFIND skulle varmt rekommendera andra kunder att köpa liknande tjänster från Coroc.

Patrik Gyllhamn, VD – Wefind AB

computer cpu data 8943 e1557089142370

Coroc genomförde kundanalys och arbetade fram ett enklare och tydligare värdeerbjudande där kunden sattes i fokus. Stort kunskap och effektiv leverans gör att vi rekommenderar Coroc.

VD – Utvecklingsbolag IT

build builder builders 8092 e1557089191222

Stöttande vid genomförande av en kulturell och beteendeförändring hos servicetekniker och ledare. Detta resulterade i en ökad förståelse för servicetekniker, merförsäljning och förbättrad kundupplevelse.

Affärsområdeschef – Fastighet

Ditt namn:

Jag vill prata om:

Din e-postadress: Optional

Ditt telefonnummer:

FYLL I FORMULÄRET SÅ RINGER VI DIG

Vi utvecklar alltid en personlig plan som är anpassad till er verksamhets framgång.

Vill du prata med oss över telefon? Skicka in dina uppgifter och så kommer vi att så snart som möjligt kontakta dig. Du kan även maila oss om du föredrar detta.

Vi inspirerar våra kunder att göra sina mest utmanande affärsbeslut med självförtroende. Skicka oss ett meddelande, eller ring +46 722 445586 – vi vill gärna prata om hur vi kan hjälpa ditt företag med att accelerera er framgång.

VÅRT LÖFTE ÄR ENKELT

Att alltid leverera ett mätbart och framgångsrikt projekt för varje kund hela vägen.

Top